Συνεχίζονται οι παραστάσεις «Στα καλά του ‘καθισμένου ΙΙ’» – Η επιστροφή

Στο θέατρο Σοφούλη

«Στα καλά του καθισμένου ΙΙ» Η συνέχεια σε μια θεατρική παράσταση που επιθυμεί τόσο να διασκεδάσει, όσο και να προβληματίσει. Ένα έργο που γεννήθηκε από την βασική ανάγκη ενός μεγάλου μέρους της κοινωνίας που προσπαθεί εδώ και χρόνια να ακουστεί και να αντιμετωπιστεί με ίσους όρους. Σε μπερδεμένους καιρούς που όλοι οι άνθρωποι περηφανευόμαστε για τον πολιτισμό μας, έχουμε τον χώρο της αναπηρίας που ακόμη παλεύει για τα αυτονόητα. Στο έργο αυτό η αναπηρική καρέκλα θα πάψει να είναι εμπόδιο στην μετακίνηση, στην εκπαίδευση αλλά και την εργασία ! Στο θέατρο Σοφούλη, ώρα 20.00, τις Τετάρτες 13-20-27 Μαρτίου, ο Δημήτρης και οι φίλοι του μας καλούν να ζήσουμε από κοντά μία καθηλωτική εμπειρία που μέσα από το γέλιο θα μας παρακινήσει να διεκδικήσουμε μια καλύτερη ζωή για μας και τους συνανθρώπους μας.

Πρωταγωνιστές : Αντωνίου Δ. και Σαρόπουλος Μ.
Σενάριο και σκηνοθεσία : Αντωνίου Δ.
Αφηγητής : Σερβετάς Γιάννης

Χορηγός επικοινωνίας το Life-Events.gr

Δημήτρης Αντωνίου
Ο Δημήτρης Αντωνίου, στα 28 του χρόνια, στέκεται και πάλι κοντά μας ως σεναριογράφος και ηθοποιός, που δε σταματάει στιγμή να δημιουργεί, παρά το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο από τα 16 του χρόνια. Πραγματοποίησε σε μόλις τέσσερα χρόνια τις σπουδές του στο τμήμα φυσικής του Α.Π.Θ και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην οικονομική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Αντικείμενο της μεταπτυχιακής του διατριβής είναι τα τροχαία ατυχήματα στο Δήμο Θεσσαλονίκης την περίοδο 2010-2015. Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει σε επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας. Ίδρυσε και διευθύνει την παρέα του C’est la vie απ’ το 2013, δίνοντας χρώμα με γκράφιτι και μοιράζοντας αισιοδοξία σε σχολεία και πάρκα της πόλης. Επίσης, έχει γράψει τρία λογοτεχνικά βιβλία τα οποία τα δύο αποτελούν συλλογές διηγημάτων με τίτλο «Έτσι είναι η ζωή» και «Ας είναι όνειρο αυτό» και επίσης πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Ένας καλύτερος άνθρωπος»

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected], https://www.facebook.com/dimitrisantoniou.gr/ www.dimitrisantoniou.gr, https://www.facebook.com/Cest.la.vie.Group/

Μιχάλης Σαρόπουλος
Γεννήθηκε στις 14 Φλεβάρη του 87’ και ο έρωτας του χτύπησε πολλές φορές την πόρτα αλλά αυτός παραμένει… κουφός, νταξ και… χοντρός αλλά το παλεύει. Ένα πέρασμα από τη σχολή εμπορικού ναυτικού και ένα μπάρκο στη … λατίνα του άνοιξαν τα μάτια, ενώ η τρέλα για το ραδιόφωνο και τα σπορ ( να βλέπει τους άλλους να κάνουνε δηλαδή) τον οδήγησε στα ΙΕΚ Ξυνή και πλέον ταλαιπωρεί τους ακροατές του «Metropolis» καθημερινά από τις 20.00 μέχρι τις 22.00. Στις 19 Νοεμβρίου του 2015 ξεκίνησε με το Stand Up Comedy και από τότε δεν αφήνει το μικρόφωνο ούτε από τον… παλιατζή!

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις