Θεσσαλονίκη: 18η Εκθεση Κόμικς και Επιτραπέζιων Παιχνιδιών

Από σήμερα (22/11) έως και την Κυριακή (24/11)

Η Ένατη Διάσταση, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Φίλων Ιστορίας & Παιχνιδιών Στρατηγικής (Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ) διοργανώνουν την 18η Έκθεση Κόμικς και Επιτραπέζιων Παιχνιδιών του Comic Ν’ Play.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 22, 23 και 24 Νοεμβρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη.

Από το 2001, η έκθεση αυτή αποτελεί ένα σταθερό ετήσιο ραντεβού δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης, με δημιουργούς απ’όλη την Ελλάδα και όλων των ηλικιών, έμπειρους και πρωτοεμφανιζόμενους, καθιστώντας την έτσι τη μακροβιότερη έκθεση κόμικς στη χώρα μας. Δεκαοκτώ χρόνια μετά, το Comic N’ Play συνεχίζει να δίνει το παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και να μεγαλώνει σε μέγεθος και εμπειρία.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα λάβουν χώρα την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 20.00, στην Αποθήκη Γ’. Εκλεκτοί καλεσμένοι και δράσεις θα δώσουν διαφορετική διάσταση στα εγκαίνια. Η συμβολική παρουσία στα εγκαίνια της φετινής διοργάνωσης των σεφ Ηλία Μαμαλάκη και Φίλιππου Μπαντή, που θα μοιραστούν με τους επισκέπτες του φετινού Comic N’ Play τις γεύσεις τους κατευθείαν μέσα από το άλμπουμ κόμικς Χορτάστε με την Ψυχή σας (εκδ. Ένατη Διάσταση), τα έσοδα τoυ οποίoυ υποστηρίζουν τους σκοπούς του σωματείου «Παιδικά Χωριά SOS-Eλλάδος», θα αποτελέσει το Highlight της βραδιάς.

Επίσης, θα γίνει η απονομή βραβείων “Yellow Boy”. Τέλος, θα θαυμάσουμε όλοι μαζί τους εξωγήινους ξυλοπόδαρους του ΜΟΝΟΚΥΚΛΟΥ, αλλά και θα δοκιμάσουμε το εξωγήινο κοκτέηλ της Ιlona Pietras, κατευθείαν από την κάβα ενός Καινούργιου Κόσμου!

Η φετινή χρονιά είναι χρονιά αλλαγών! Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο της διεύρυνσης και ποιοτικής αναβάθμισης της διοργάνωσης, επιλέχθηκε για την διεξαγωγή της ένα από τα μεγαλύτερα και κεντρικότερα σημεία της πόλης.

Από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στην Αποθήκη Γ΄ του Ο.Λ.Θ., θα διεξαχθεί μια πολύμορφη εκδήλωση γεμάτη κόμικς και επιτραπέζια παιχνίδια, bazaar ελληνικών, ξενόγλωσσων και μεταχειρισμένων εκδόσεων κόμικς, έκθεση αυτοχρηματοδοτούμενων εκδόσεων, πρωτότυπα έργα, εξειδικευμένους στα κόμικς εκδοτικούς οίκους, εργαστήρια και επιτραπέζια παιχνίδια με διαγωνισμούς με έπαθλα για τους επισκέπτες.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις