«Θεσσαλονίκη – ΟΑΣΘ η επόμενη μέρα»

 

«Θεσσαλονίκη – ΟΑΣΘ η επόμενη μέρα», είναι το θέμα της εκδήλωσης που οργανώνει, σήμερα το απόγευμα στις 19:00, η Δημοτική Κίνηση «Θεσσαλονίκη – Ανοιχτή Πόλη», στο πολιτιστικό κέντρο Τούμπας (Κλεάνθους και Γρ. Λαμπράκη).

Ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς, ο πρόεδρος του ΟΣΕΘ Κώστας Αμπατζάς και η επικεφαλής της Θεσσαλονίκης Ανοιχτής Πόλης, Ρία Καλφακάκου.
Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι Δημοτικών Κοινοτήτων, κινημάτων και συλλογικοτήτων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εκδήλωσης, «η ψήφιση του νόμου για την απο-ιδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ σηματοδοτεί την πολιτική της κυβέρνησης στις αστικές συγκοινωνίες και στα κοινωνικά αγαθά και υπηρεσίες η οποία αποβλέπει σε ένα λειτουργικό ποιοτικό και αξιόπιστο σύστημα αστικών συγκοινωνιών».

«Να σημειωθεί ότι η «ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ» με το βλέμμα σταθερά προσηλωμένο στις ανάγκες του πολίτη ανοίγει το διάλογο με την τοπική κοινωνία προκειμένου από κοινού να συμβάλουν στη χάραξη μιας ενεργητικής πολιτικής του δήμου στο συγκεκριμένο θέμα σε αντίθεση με την παθητική στάση της διοίκησης Μπουτάρη», καταλήγει η ανακοίνωση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σχετικές δημοσιεύσεις