Το 17ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τεχνών στη Θεσσαλονίκη!

Στους ρυθμούς του International Children’s Olympics of Performing Arts «Golden Laurel 2017»/Festival of Culture and Arts «Little Miss and Little Mister United World 2017» κινείται η Θεσσαλονίκη. Το 17ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τεχνών θα διεξαχθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στο Βασιλικό Θέατρο (Σκηνή Μελίνα Μερκούρη, 18.00) με τη συμμετοχή περίπου 30 χωρών από όλο τον κόσμο (παιδιά ηλικίας 5-17 ετών).
Η άκρως επιτυχημένη διοργάνωση, που διεξάγεται για δεύτερη χρονιά στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη αποτελεί μία μοναδική αρμονική συμβίωση των προσωπικών ικανοτήτων, της δημιουργικότητας και της φαντασίας, με κεντρικό θέμα φέτος το «OCEAN  FANTASY».

Σκοπός των μικρών εκπροσώπων, με πληθώρα συμμετοχών από ολόκληρο τον κόσμο, είναι η ενίσχυση των φιλικών σχέσεων μεταξύ των χωρών τους, η εξοικείωση με την πολιτιστική κληρονομιά του κάθε τόπου καθώς επίσης και η ανάδειξη του ταλέντου τους.
Ενδεικτικό της δημοφιλίας αλλά και της επιτυχίας του International Children’s Olympics of Performing Arts «Golden Laurel 2017»/Festival of Culture and Arts «Little Miss and Little Mister United World 2017» είναι η συμμετοχή πολλών χωρών, μεταξύ των οποίων, πλην της Ελλάδας, η Βραζιλία, η ΗΠΑ, η Κίνα, η Ρωσία, η Ουγγαρία, η Νότια Αφρική, το Νεπάλ, η Ουκρανία, η Κένυα, το Καζακστάν, η Γεωργία, η Εσθονία, Λευκορωσία, η Βουλγαρία, η Ινδία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Μογγολία, η Ταϊλάνδη και πολλές άλλες. Αξίζει να αναφέρουμε πως πρόεδρος και ιδρύτρια του Φεστιβάλ είναι η κα Natalya Kovalyova.

Προκριματικός διαγωνισμός για την Ελλάδα – Πως θα λάβετε μέρος
Η φετινή καινοτομία της διοργάνωσης είναι πως τα παιδιά που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο International Children’s Olympics of Performing Arts «Golden Laurel 2017»/Festival of Culture and Arts «Little Miss and Little Mister United World 2017» θα αναδειχθούν μετά από ένα τριήμερο προκριματικό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί από τις 20 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου και ώρα από τις 15.00 έως 21.00 στο Θέατρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Εθνικής Αμύνης 1).
Αν τα παιδάκια σας, ηλικίας από 5 έως 17 ετών, έχουν ταλέντο στο χορό, τη μουσική, το τραγούδι, την καλλιτεχνική γυμναστική, τη μόδα, την ακροβατική κ.α. δεν μπορεί παρά να δηλώσει συμμετοχή.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση ενδιαφέροντος με ηλεκτρονική εγγραφή  στο  email: costfan@yahoo.gr
Γράψτε Ονομα, Επίθετο, τηλέφωνο, ηλικία και κάποιες σχετικές πληροφορίες με το ταλέντο σας.

Δείτε επίσης:   Καθαρά Δευτέρα: Γλέντι στην Καλαμαριά

Στις 22 Σεπτεμβρίου θα αναδειχθούν οι εκπρόσωποι της Ελλάδας, που θα συμμετέχουν στη μεγάλη βραδιά της 29ης  Σεπτεμβρίου, στο Βασιλικό Θέατρο.
Χορηγός επικοινωνίας του International Children’s Olympics of Performing Arts «Golden Laurel 2017»/Festival of Culture and Arts «Little Miss and Little Mister United World 2017» είναι το Life-Events.gr.

Η διοργάνωση διεξάγεται υπό την Αιγίδα των
• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
• ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
• ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
• ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
• ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΚΘΒΕ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
1η ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Προκριματικός Διαγωνισμός Ελληνικής Συμμετοχής
«Little Miss and Little Mister»   in GREECE.
Διαγωνισμός παίδων από Ελλάδα για τις πέντε με επτά θέσεις εκπροσώπησης στους Διεθνείς τελικούς.   
Θέατρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου και ώρα από τις 15:00 έως 21:00.

2η ΕΚΔΗΛΩΣΗ, GALA
Στο ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – Σκηνή Μελίνα Μερκούρη, Διεξαγωγή του Διεθνή Διαγωνισμού και απονομή βραβείων και επαίνων. Θεατρική παράσταση, Επίσημοι καλεσμένοι.
Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, 18.00
Ωρα προσέλευσης 17.00

 

Σχετικές δημοσιεύσεις