Το Life-Events.gr γιορτάζει και σας περιμένει στο 1ο Christmas Event

life events ekdilosi

Από τις 11 το πρωί στο Καφέ ΑΙΘΡΙΟ

Το Life-Events.gr γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά του και διοργανώνει διήμερη γιορτή, 15 & 16 Δεκεμβρίου 2018, από 11π.μ. έως 10μ.μ., στον υπέροχο χώρο του καφέ ΑΙΘΡΙΟ, που βρίσκεται στο Γεντί Κουλέ.

Χθες, πρώτη μέρα, φίλοι και αναγνώστες μάς τίμησαν με την παρουσία τους, μας ευχήθηκαν χρόνια πολλά, κεραστήκαμε, ήπιαμε καφέ ή ποτό σε όμορφες στιγμές που μένουν χαραγμένες στις μνήμες μας. Και βέβαια στο τέλος της βραδιάς, η ομάδα του Life-Events.gr έκοψε την τούρτα των γενεθλίων του.

life events ekdilosi

Φυσικά οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ… Το 1ο Christmas Event περιλαμβάνει και το 1ο Χριστουγεννιάνικο Bazaar μας με μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, αποκλειστικά από την ομάδα Do It Your Self (DIY) του Life-Events.gr. Προμηθευτείτε τα χριστουγεννιάτικα δωράκια σας για εσάς και τους αγαπημένους σας, όλα σε εξαιρετικές τιμές. Παράλληλα, συμμετέχετε σε κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Το Life-Events.gr δεν ξεχνάει ποτέ και τον Κοινωνικό του σκοπό. Στηρίζουμε το Κοινωνικό παντοπωλείο «Παιδική αγκαλιά» και γεμίζουμε το καλάθι του με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

life events ekdilosi

Οσο για τους μικρούς μας φίλους, το Life-Events.gr τους έχει μία όμορφη έκπληξη… Η «εγγονή» του Αη Βασίλη θα είναι κοντά μας για να τους διασκεδάσει με κατασκευές, face painting & παραμύθια.

Σήμερα, από τις 11 το πρωί στο καφέ ΑΙΘΡΙΟ στην Ανω Πόλη (Γεντί Κουλέ, Δ. Τσαχείλα 7, Επταπύργιο). Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους!!!

Κόστος: Ελεύθερη Είσοδος

Δείτε την εκδήλωση στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

life events ekdilosi life events ekdilosi

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις