Το πρώτο Σεμινάριο Digital Marketing στη Θεσσαλονίκη!

Για 6η χρονιά από το ΚΕΜΕ

Το ΚΕΜΕ είναι ο πρώτος φορέας της πόλης που πραγματοποίησε σεμινάρια Digital Marketing. Φέτος το σεμινάριο συνεχίζει για 6η συνεχή χρονιά και μετρά περισσότερους από 600 σπουδαστές, καθώς νέα τμήματα πραγματοποιούνται κάθε μήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Βέβαια, το σεμινάριο Digital Marketing δεν απευθύνεται αποκλειστικά στην αγορά της Θεσσαλονίκης, αλλά σε όλη την Βόρεια Ελλάδα καθώς πραγματοποιούνται και τμήματα Σαββατοκύριακου.

Τα σεμινάρια Digital Marketing στοχεύουν στην εξοικείωση των εκπαιδευομένων με τεχνικές διαφήμισης ιστοσελίδων. Περιλαμβάνει αυτοτελείς ενότητες μέσα από τις οποίες ο εκπαιδευόμενος αποκτά γνώση και εξειδίκευση σε τεχνικές διαφήμισης στο Internet. Η εκπαίδευση είναι 100% πρακτική σε εργαστήρια υπολογιστών, από έμπειρους επαγγελματίες Digital Managers.

-Η ενότητα εκμάθησης τεχνικών SEO (Search Engine Optimization) έχει ως στόχο η ιστοσελίδα να γίνει “φιλική” ως προς τις μηχανές αναζήτησης και να επιτυγχάνει υψηλή κατάταξη σε αυτές.

-Η εκπαίδευση σε Social Media Marketing αφορά την διαχείριση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter κ.α. και τη διαφήμιση των ιστοσελίδων τους μέσα από τα εργαλεία που διαθέτουν αυτά.

-Μία από τις πιο σημαντικές ενότητες είναι αυτή που αφορά τα μαθήματα Google Ads & Google Analytics, στα οποία διδάσκονται τη δημιουργία Καμπάνιας, Ομάδας Διαφημίσεων, τεχνικές Remarketing, ερμηνεία στατιστικών δεικτών κ.α.

-Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με την εκπαίδευση στην κατασκευή Νewsletter από γνωστές πλατφόρμες πχ mailchimp κ.α. Μετά το τέλος του προγράμματος οι σπουδαστές θα είναι σε θέση:

Α. Να εργαστούν ως υπάλληλοι ή στελέχη Digital Marketing στο τμήμα Πωλήσεων ή/και Marketing διαφόρων επιχειρήσεων(εμπορικών, παροχής υπηρεσιών κ.α.).

Β. Να εργαστούν ως freelancers digital marketers.

Γ. Να προβάλουν και να προωθήσουν τη δική τους επιχείρηση με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο.

-Το σεμινάριο έχει πιστοποιηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Το πρώτο Σεμινάριο Digital Marketing στη Θεσσαλονίκη! του Υπουργείου Παιδείας και είναι εναρμονισμένο με Διεθνή Επαγγελματικά Περιγράμματα κατά ISCO 88.

-Στο πρόγραμμα μπορούν να φοιτήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, ιδιότητας και επιπέδου σπουδών (π.χ. απόφοιτοι Λυκείου, φοιτητές, απόφοιτοι ΑΕΙ, ΤΕΙ & ΙΕΚ, εργαζόμενοι ή επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν επιπλέον κατάρτιση αλλά και άνεργοι που αναζητούν απασχόληση και επιθυμούν να προετοιμαστούν για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας).

Το ΚΕΜΕ μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, έχει τη τεχνογνωσία και την καταλληλότερη ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες ώστε να παρέχουν μία πλήρη επαγγελματική εξειδίκευση στον χώρο του Digital Marketing και να δημιουργούν επαγγελματίες, έτοιμους και ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα: http://bit.do/fa9yE

* Το ΚΕΜΕ ανανεώνει και την επαγγελματική του στέγη. Από αρχές Οκτωβρίου θα μας βρείτε σε μεγαλύτερους, πιο συγχρόνους και πιο μοντέρνους χώρους, στη διεύθυνση Συγγρού 30, στον 4ο όροφο.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις