Ξεκίνησε το τριήμερο ιατρικό συνέδριο που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ

Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο

Ξεκίνησε σήμερα (13/6) και ολοκληρώνεται το Σάββατο 15/6 το πρώτο ιατρικό συνέδριο που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ, το οποίο φιλοξενείται στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, με κυρίαρχο θέμα τους τραυματισμούς στους προσαγωγούς στο ποδόσφαιρο.

Στο συνέδριο μετέχουν γιατροί και εκπρόσωποι ιατρικών επιτελείων από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μάλιστα, μεταξύ αυτών και ο αρχίατρος της βελγικής Αντερλεχτ, που στην εισαγωγική του τοποθέτηση συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, αλλά και για την κατάκτηση του νταμπλ στην φετινή σεζόν. «Εύχομαι τη σεζόν που έρχεται να δω τον ΠΑΟΚ στο Champions League. Μακάρι φέτος να τα καταφέρετε και να προκριθείτε στους ομίλους του Champions League», ανέφερε ο Κριστόφ Σας, ο οποίος μετέφερε τα συγχαρητήριά της βελγικής ομάδας στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του νταμπλ στη φετινή σεζόν.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΔΕΘ κ. Τάσος Τζήκας, ως οικοδεσπότης του Συνεδρίου, τόνισε στον χαιρετισμό του: «Ο ΠΑΟΚ και η Έκθεση είναι οι ψυχές της πόλης. Στηρίζουμε νέες ενέργειες, όπως αυτό το ιατρικό συνέδριο. Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε μια περίοδο που κάνει καλό στην πόλη και τη χώρα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο Συνέδριο».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις