Ο γάτος «Λάρι» της Downing Street επισκίασε την επίσκεψη Τραμπ στη Μέι

Πήγε και κάθισε κάτω από τη λιμουζίνα του Προέδρου των ΗΠΑ

Μπορεί η επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στην απερχόμενη Πρωθυπουργό της Βρετανίας να ήταν συμβολική και πλήρης πολιτικής σημασίας, ωστόσο άλλος ήταν αυτός που κατάφερε να κλέψει την παράσταση, «επισκιάζοντας» τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και την Τερέζα Μέι.

Το όνομα αυτού; Λάρι ή αλλιώς… «Larry the Cat», (δηλαδή «Λάρι ο Γάτος»), ο οποίος αποτελεί επίσημο ένοικο του αριθμού 10 της Ντάουνινγκ Στριτ από το 2011.

Την ώρα που Πρωθυπουργοί πάνε κι έρχονται, ο Λάρι αποτελεί μόνιμο «θαμώνα» της Ντάουνινγκ Στριτ με ένα βασικό ρόλο και σκοπό. Να την απαλλάξει από τα ποντίκια.

Όταν τα καθήκοντά του το επιτρέπουν, ο Λάρι απολαμβάνει μερικές στιγμές ξενοιασιάς και ηρεμίας. Αυτό έκανε και την ημέρα που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μετά της καλλονής συζύγου του, Μελάνια, έφτασαν στη Ντάουνινγκ Στριτ για να επισκεφτούν την Τερέζα Μέι.

Ο «Chief Mouser» όπως είναι το άλλο «όνομα» του Λάρι, προκάλεσε σχεδόν… «διπλωματικό επεισόδιο», αφού όπως γράφουν τα βρετανικά ΜΜΕ, το ένα «θηρίο», (ο Λάρι) πήγε και άραξε κάτω από το άλλο «θηρίο» (τη λιμουζίνα του Τραμπ) για να προστατευτεί από τη βροχή, και επειδή στην τελική… γάτα είναι ό,τι της αρέσει κάνει.

Φωτογράφοι που ήταν παρόντες στο περιστατικό, ανέφεραν πως ο Λάρι αρνούταν να βγει κάτω από τη λιμουζίνα, με αποτέλεσμα να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στο πρόγραμμα του Τραμπ, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη Βρετανία.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα είχε κάνει και photobombing στις επίσημες φωτογραφίες του Ντόναλντ Τραμπ με την Τερέζα Μέι.

 

πηγή star.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις