Σκύλος έσωσε βρέφος που έθαψε η μητέρα του σε χωράφι

Συγκλονιστική ιστορία

Ένας σκύλος στην Ταϊλάνδη έσωσε νεογέννητο βρέφος, το οποίο έθαψε ζωντανό σε χωράφι η ανήλικη μητέρα του. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το νεογέννητο αγόρι εγκαταλείφθηκε από την 15χρονη μητέρα του που ήθελε να κρύψει την εγκυμοσύνη από τους γονείς της.

Ο σκύλος, που ονομάζεται Ping Pong, γάβγιζε πολύ και έσκαβε σε ένα συγκεκριμένο σημείο του χωραφιού στο χωριό Ban Nong Kham, στη βόρεια Ταϊλάνδη. Ο ιδιοκτήτης του Ping Pong, είπε πως κάποια στιγμή είδε το πόδι του μωρού να εξέχει από το έδαφος.

Οι κάτοικοι του χωριού μετέφεραν αμέσως το νεογέννητο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αφού το καθάρισαν, διαπίστωσαν πως είναι υγιέστατο.

Ο Usa Nisaikha, ιδιοκτήτης του Ping Pong, είπε πως ο σκύλος δεν έχει αίσθηση ενός από τα πόδια του, επειδή έχει χτυπηθεί από αυτοκίνητο. «Τον κράτησα επειδή είναι τόσο πιστός και υπάκουος, πάντα με βοηθάει όταν πηγαίνω στα χωράφια να βοσκήσω τα ζώα μου. Τον αγαπάει όλο το χωριό. Είναι καταπληκτικό», δήλωσε ο Usa Nisaikha.

Η ανήλικη μητέρα του νεογέννητου, που κατηγορείται για εγκατάλειψη βρέφους και απόπειρα ανθρωποκτονίας, είναι με τους γονείς της και την παρακολουθεί ψυχολόγος. Υποστηρίζει πως μετάνιωσε για την πράξη της, ενώ οι γονείς της αποφάσισαν να μεγαλώσουν το παιδί.

πηγή ant1news.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις