Συμβουλές για να μη βαριέται ο σκύλος μέσα στο σπίτι (ΦΩΤΟ)

της Γαλάτειας Ελευθερίου

Ο αγαπημένος σας σκύλος δείχνει να βαριέται μέσα στο σπίτι Μήπως χρειάζεστε τρόπους για να τον κάνετε να σηκωθεί από τον καναπέ! Αλλά γιατί όχι να περάσετε και εσείς όμορφα μαζί του, παίζοντας και εκπαιδεύοντάς τον ταυτόχρονα!

Σίγουρα του έχετε πάρει αρκετά παιχνίδια! Με κάποια ασχολείται με κάποια όχι. Εσείς δεν έχετε παρά να δώσετε ονόματα στα παιχνίδια του και με τον καιρό να τα αναγνωρίζει και να τον εκπαιδεύσετε να σας φέρνει τα παιχνίδια του με τα ονόματά τους.

Μπορείτε να κρύβεται τα παιχνίδια του σε διάφορα μέρη μέσα στο σπίτι και να του ζητάτε να σας τα φέρνει. Θα το βρει πολύ διασκεδαστικό να ψάχνει μέσα στα πιο απίθανα μέρη. Έτσι λειτουργεί περισσότερο και την όσφρησή του!
Ας κερδίσει την τροφή του με κόπο! Υπάρχουν διάφορα παιχνίδια μέσα στα οποία μπορείτε να κρύβεται λιχουδιές αλλά είναι δύσκολο να τις φάει. Έτσι θα έχει να ασχολείται με κάτι «νόστιμο» και η επιβράβευση του θα είναι φυσικά οι λιχουδιές!

Και αν είστε σε καλή διάθεση και θέλετε να περάσετε ακόμα πιο διασκεδαστικά μαζί του δεν έχετε παρά να παίξετε μαζί κρυφτό! Ναι, ναι καλά ακούσατε! Έτσι θα περάσετε όμορφα και οι δύο!

Σχετικές δημοσιεύσεις