Ελευθερία του ατόμου

Σε μια κοινωνία που ακολουθεί ένα σύστημα και συγκεκριμένο πλαίσιο, δομημένη με στερεότυπα και ενοχές πόσο εύκολο είναι κάποιος να καλλιεργήσει διαφορετική φιλοσοφία για τη ζωή και να διαβεί έναν άλλο, διαφορετικό δρόμο αυτογνωσίας που δεν θα έχει σχέση με τα γνωστά στεγανά και χιλιοειπωμένα λόγια που πολλές φορές μπερδεύουν και εγκλωβίζουν παρά ανακουφίζουν τις υπαρξιακές μας αναζητήσεις! Δεν υπάρχει συγκεκριμένη μέθοδος για να γίνει το διαφορετικό μέσα μας…
Μόνο με προσωπική θέληση και αναζήτησή μπορεί ο καθένας να κατακτήσει την ελευθερία του και να πορευθεί με μεγαλύτερη συνέπεια ως προς τον εαυτό του και σε όσα πραγματικά θέλει για τη ζωή του!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Νικόλαος Διβινής παντρεμένος με 2 παιδιά, είναι Μηχανολόγος Μηχανικός, έχει μεταπτυχιακό στην αεροδιαστημική και διδακτορικό σε φαινόμενα φυσικοχημείας, τα πειράματα του οποίου διεξήχθησαν υπό συνθήκες μικροβαρύτητας στο Bordeaux της Γαλλίας σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος.

Έχει δουλέψει στην βιομηχανία, σε ερευνητικά ινστιτούτα και πανεπιστήμια στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ και εδώ και 16 χρόνια διδάσκει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σχετικές δημοσιεύσεις