«Είχα Κάποτε Εναν Ηρωα» από την ομάδα ΟΝΕΙΡΟ

Η ομάδα ΟΝΕΙΡΟ παρουσιάζει την πρώτη της θεατρική παράσταση με τον τίτλο «Είχα Κάποτε Εναν Ηρωα» σε σκηνοθεσία της Φωτεινής Βελκοπούλου και κείμενα της ομάδας, στις 10 Ιουνίου 2017 στο θέατρο Αθήναιον (20:00). Πρόκειται για μία οικογενειακή κωμωδία, που ξεκινάει το ταξίδι της από τους ήρωες των παιδικών μας χρόνων και απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως και 99 ετών. Γέλιο, δράση, όμορφες ιστορίες, διδάγματα αλλά και συγκίνηση, σε μία παράσταση που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη!

Η ομάδα ΟΝΕΙΡΟ, είναι μία θεατρική ομάδα που συστάθηκε το 2016-2017, αποτελείται από ερασιτέχνες ηθοποιούς και συγκεκριμένα, από γονείς παιδιών του δημοτικού σχολείου της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.
Τα κείμενα της παράστασης τα έχουν γράψει οι ηθοποιοί μέσα από μία σειρά ασκήσεων που τους δόθηκε κατά τη διάρκεια της θεατρικής καθοδήγησης τους ενώ όπως προαναφέραμε, τη σκηνοθεσία υπογράφει η Φωτεινή Βελκοπούλου.
Η είσοδος στην παράσταση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και γι’ αυτόν το λόγο η τηλεφωνική κράτηση είναι απαραίτητη.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Οταν ο Michael Night συναντά τον Ζορρό και τον Μπάτμαν, ξεκινάει ένα ταξίδι στις αναμνήσεις όλων μας και στους ήρωες των παιδικών μας χρόνων. Οι ιστορίες της Frozen, της Χιονάτης, του Δρακουμέλ και την Στρουμφίτας μπλέκονται με τρόπο ξεκαρδιστικό και διδάγματα… πηδούν μέσα από κάθε ιστορία. Από τη δράση δε λείπουν η Bonnie και η Κοκκινοσκουφίτσα καθώς και η Κάντυ Κάντυ, αγαπημένη ηρωίδα των παιδικών μας χρόνων, εμφανίζεται ως ο ρομαντικός αντίλογος μιας δυναμικής γυναίκας, γνωστή φιγούρα στην φεμινιστική τάση της εποχής. Το καλό του Michael Night και το κακό του Dark Vader «σπάνε» τους κανόνες κάθε συμβατικής συζήτησης και καταλήγουν σε ξεκαρδιστική συμφιλίωση. Φωτόσπαθα, μπέρτες, μάσκες και χρυσόσκονες, τραγούδια και χοροί κλείνονται όλα σε ένα μπαούλο που θα μείνει αξέχαστο στις ψυχές όλων όπως οι ήρωες που αγαπήσαμε.

Πληροφορίες:
Θέατρο: Αθήναιον (Β. Ολγας 53)
Ημερομηνία: 10 Ιουνίου 2017
Ωρα: 20:00
Τηλ. Κρατήσεων : 6976930245
Είσοδος: Ελεύθερη

afisa ONEIRO

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις