«Η Οπερα βγήκε απ’ τον Παράδεισο»

«Η Οπερα βγήκε απ’ τον Παράδεισο»… Και επίσης βγήκε και περιοδεία! Το μοναδικό στο είδος του έργο, είναι λυρική κωμωδία: αστείο, ανατρεπτικό και παράλληλα γεμάτο από υπέροχη μουσική και τις πιο μελωδικές άριες και ντουέτα από εμβληματικά και πολυαγαπημένα έργα όπερας. Πρώτος σταθμός της περιοδείας του είναι η Λάρισα. Στις 21:15 στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ το κοινό της θεσσαλικής πρωτεύουσας και όχι μόνο θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει κάτι μοναδικό!

1706OPERA 2

Η κάμερα του Life-Events.gr βρέθηκε στη Λάρισα και κατέγραψε τον ενθουσιασμό και τις πρώτες δηλώσεις δύο εκ των πρωταγωνιστών, λίγες μόλις ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. Πρόκειται για την Κασσάνδρα Δημοπούλου, Μέτζο σοπράνο και συγγραφέα του έργου και το δημοφιλή ηθοποιό, Ακη Σακελλαρίου, που υποδύεται τον Μαέστρο.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Τέσσερις διάσημοι λυρικοί τραγουδιστές- τενόρος, σοπράνο, μέτζο σοπράνο και βαρύτονος- φτάνουν σε ένα θέατρο με σκοπό να συναντήσουν έναν παραγωγό για να κλείσουν δουλειά. Εκεί τους υποδέχεται ένας μαέστρος ο οποίος τους ενημερώνει για το απίστευτο: έχουν πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα και βρίσκονται σε μια ενδιάμεση κατάσταση αναμονής μεταξύ Παράδεισου και Κόλασης… Ο «δημιουργός» δεν έχει αποφασίσει το πού θα τους στείλει και έχει δώσει εντολή να… περάσουν από ακρόαση ώστε να αποφασίσει τις μοίρες τους. Πρόσκαιρα μίση αλλά και έντονα πάθη εντός κι εκτός σκηνής… ανταγωνισμοί και αστείες καταστάσεις… Τι συμβαίνει σε μια ακρόαση Και ποια είναι τελικά η «κόλαση» του καλλιτέχνη

1706OPERA 6

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Την απάντηση και πολλά άλλα θα δείτε στην κεφάτη παράσταση «Η Οπερα βγήκε απ’ τον Παράδεισο» που έγραψε η Κασσάνδρα Δημοπούλου και σκηνοθετεί η Τζένη Δριβάλα.
Η παραγωγή είναι της Εταιρίας Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος. Μαέστρος: Άκης Σακελλαρίου Σοπράνο: Τζένη Δριβάλα/ Σοφία Μητροπούλου/ Ειρήνη Κώνστα Μέτζο Σοπράνο: Κασσάνδρα Δημοπούλου Τενόρος: Φίλιππος Μοδινός Βαρύτονος: Αλέξανδρος Γάβαρης/ Armando Puklavec Κινησιολογία: Αθανάσιος Μαργούτας Σκηνικά: Γιώργος Λεπίδας

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ
«Η Οπερα βγήκε από τον Παράδεισο ξεκινάει σήμερα την περιοδεία της από την Λάρισα και θα ταξιδέψει, για περιορισμένες παραστάσεις, σε όλη την Ελλάδα. Δεύτερός της σταθμός αύριο (18/06) είναι ο Βόλος ενώ στις 28 Ιουνίου θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ άλλων: 8/7 Μουδανιά, 16/7 Φεστιβάλ Ολύμπου, 17/7 Σίβηρη, 19/7 Συκιές, 21/7 Ιωάννινα, 25/7 Αλεξανδρούπολη, 27/7 Βεάκειο κ.ά.

1706OPERA 1

1706OPERA 3

1706OPERA 5

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις