Τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» στο σανίδι

Σε σκηνοθεσία του Λάκη Λαζόπουλου

Με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η ταινία Χτυποκάρδια Στο Θρανίο έχει γράψει ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο (και στον αριθμό φορών που έχει προβληθεί στην τηλεόραση). Από την επόμενη σεζόν θα έχεις τη δυνατότητα να τη δεις και στο θέατρο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μεταφέρει στο θεατρικό σανίδι τη ρομαντική ιστορία μιας μαθήτριας που ερωτεύεται και παντρεύεται τον γιατρό της, αφήνει το σχολείο στην τελευταία τάξη του λυκείου λόγω του γάμου, αλλά επιστρέφει κρυφά σε αυτό, πράγμα που προκαλεί μια σειρά από παρεξηγήσεις μεταξύ εκείνης και του συζύγου της. Μα τι σας λέω, έχετε δει την ταινία ήδη.

Από τον ερχόμενο Οκτώβριο λοιπόν, η θεατρική διασκευή της ταινίας θα παίζεται στη σκηνή του θεάτρου Ήβη, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να…ανηφορίσει και στη Θεσσαλονίκη.

Στο ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη, που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, θα δούμε την Κατερίνα Γερονικολού και στον ρόλο του γιατρού Δημήτρη Παπαδόπουλου, που είχε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, θα είναι ο Ορέστης Τζιόβας. Επιπλέον, από επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Θεατρικές Σκηνές αναφέρεται ότι τον ρόλο της υπηρέτριας Τασίας θα έχει η Σοφία Βογιατζάκη.

Σχετικές δημοσιεύσεις