Το γλέντι καλά κρατεί στους δρόμους της Νάουσας

Ο χορός δε σταματά με τίποτα στην Νάουσα. Πλήθος μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων, κέφι, χορός, μουσική, πειράγματα, μεταμφιέσεις συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό στην πανέμορφη πόλη της Μακεδονίας, που έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις γι’ ακόμη μία χρονιά. Η διασκέδαση που άρχισε από το Σάββατο συνεχίζεται μέχρι και σήμερα σε κάθε γωνιά της πόλης.

2702NAOUSA 1

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις κορυφώνονται σήμερα, με το Ναουσαίικο κρασί να έχει την τιμητική του, όπως επίσης τα σαρακοστιανά εδέσματα αλλά και οι «Μπούλες» (νύφες). Τα μπουλούκια πλέον πετάνε τη μάσκα και τα γυναικεία ρούχα τους και ανδρώνονται. Συναντώνται στην περιοχή Σπηλαίου για να γλεντήσουν με παραδοσιακές πίτες, γλυκά του ταψιού και άφθονο κρασί.

2702NAOUSA 2

Ο δήμαρχος Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης καλωσόρισε θερμά τους επισήμους αλλά και όλο τον κόσμο που βρέθηκε στην πόλη της Ημαθίας για τη φετινή γιορτή, και μαζί με τη δημοτική αρχή, τους φορείς, τους συλλόγους και τους απλούς πολίτες παρουσίασαν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

2702NAOUSA 5

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν ο Σύλλογος Βλάχων Νάουσας, το Λύκειο των Ελληνίδων Νάουσας, ο Σύλλογος «Πυρσός», και ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Αράπιτσα».
Οσοι δεν είχατε την τύχη να βρεθείτε φέτος στη Νάουσα, μην παραλείψετε με τίποτα να το κάνετε την επόμενη χρονιά.

2702NAOUSA 3

2702NAOUSA 4

2702NAOUSA 6

2702NAOUSA 7

<

p style=”text-align: justify”>2702NAOUSA 8

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις