Νεαρό ζευγάρι “αυτοεξορίστηκε” στον Αη Στράτη για ένα καλύτερο μέλλον (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Με πολύ όρεξη για δουλειά

Το καλοκαίρι έφυγε που λέει και ο Μαραβέγιας και πλέον η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι γεγονός. Προσωπικά όσον αφορά τις διακοπές παράπονο δεν έχω, αφού ήταν ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής μου. Και αυτό γιατί και στον Άη Στράτη με τους κουμπάρους μου Βίκυ και Μάνο πήγα και στα φιλαράκια μου τον Γιάννη και την Ίνα στη Σαντορίνη πήγα. Όλα ήταν υπέροχα.

Στον Άη Στράτη και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Γουρνιά αν και αρχικά ξενερώσαμε με τη Βίκυ λόγω πέτρας, το απόγευμα μας είχε την καλύτερη δυνατή συνέχεια. Είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε ένα νεαρό ζευγάρι, τον Δημήτρη και την Ειρήνη. Ένα ζευγάρι που μετακόμισε αρχές καλοκαιριού για μόνιμα στον Άη Στράτη από το Ροεινό Αρκαδίας όπου και ζούσε. Μία απόφαση δύσκολη αλλά μαθημένοι στα δύσκολα οι δυο τους είναι πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουν.

Στην Πελοπόννησο όπως και στο νησί ο Δημήτρης και η Ειρήνη ασχολούνται με τα ζώα. Αρχικά με γίδια και τώρα με πρόβατα. Έτσι, μπήκαν στη διαδικασία να τα αγοράσουν, να νοικιάσουν τις εγκαταστάσεις και φυσικά και ένα σπίτι στο χωριό για τον χειμώνα που έρχεται. Στόχος τους είναι να τροφοδοτούν με κρέας και γάλα το νησί, αλλά βασικά τη Λήμνο που τα τελευταία καλοκαίρια σφύζει από κόσμο. Και εκεί που λιαζόμασταν στην παραλία βρεθήκαμε στο σπιτικό τους λίγο πιο πάνω, να πίνουμε κρασάκι και να απολαμβάνουμε τα μεζεδάκια της Ειρήνης. Η ελληνική φιλοξενία σε όλο της το μεγαλείο. Και πάνω στο… μουχαμπέτι άνοιξαν την καρδιά τους στο Life-Events.gr. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Συντάκτης 

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία, μόλις στα 22 του χρόνια, σε πολιτική εφημερίδα πανελλήνιας εμβέλειας στην Αθήνα. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη όπου εργάστηκε σε αθλητικές εφημερίδες και ραδιόφωνα ενώ διετέλεσε γραφείο Τύπου σε ομάδες βόλεϊ και σε διεθνείς διοργανώσεις. Η μετάβαση από τον έντυπο στον ηλεκτρονικό Τύπο ακολούθησε ως φυσική εξέλιξη και πλέον καλύπτει όλα τα είδη του ρεπορτάζ.

Σχετικές δημοσιεύσεις