Ο Μάρκος Μπόλαρης στο Life-Events.gr: «Οι Ελληνες θα επιβραβεύσουν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

markos mpolaris ypoyrgos ypopsifios vouleytis syriza

Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης μιλά για τις εκλογές και αναφέρεται στην άλλη μια πλευρά του εαυτού του

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου πλησιάζουν και η σημασία τους είναι πολύ μεγάλη. Αυτό τονίζει σε συνέντευξη του στο Life-Events.gr ο υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μάρκος Μπόλαρης.

«Οι πολίτες ξέρουν πως η κυβέρνηση έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μπόλαρης που εκφράζει την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα: «Οι Ελληνες ξέρουν πως ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια. Ξέρουν πως υπάρχει θωράκιση της χώρας από την απειλή από την Ανατολή. Κι αυτή την πολιτική θα την επιβραβεύσουν».

Στη συνέντευξή του στο Life-Events.gr, ο Μάρκος Μπόλαρης αποκαλύπτει την άλλη πλευρά του εαυτού του. Πατέρας έξι παιδιών, αναφέρεται στην οικογένειά του, μιλά με ιδιαίτερο σεβασμό για τη σύζυγό του, θυμάται τον πατέρα του, και αναφέρεται στο στοιχείο εκείνο που θα ήθελε τα παιδιά του να κρατήσουν από αυτόν.

Μιλά για τη Θεσσαλονίκη που τόσο αγαπά, για τα σημεία εκείνα που από τα φοιτητικά του χρόνια είναι τα στέκια του, εξιστορεί για το πως έγινε ΠΑΟΚ, τη σχέση με το Θεό και τα χόμπι του.

Ο Μάρκος Μπόλαρης στο Life-Events.gr

Συντάκτης 

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία ως ρεπόρτερ στο αθλητικό ρεπορτάζ. Εργάστηκε επί σειρά ετών στον αθλητικό Τύπο και στο ραδιόφωνο ενώ συνεργάστηκε με πολιτικές, πανελλήνιας εμβέλειας και ομογενειακές εφημερίδες. Οπως άλλωστε το επιτάσσει η εποχή, μεταπήδησε στον ηλεκτρονικό Τύπο, τον οποίο υπηρετεί ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων (ελεύθερο ρεπορτάζ, κοινωνικό, εκκλησιαστικό, πολιτικό κτλ). Είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), της IFJ (International Federation of Journalists) και της AIPS (International Sports Press Association).

Σχετικές δημοσιεύσεις