Ο τυφλός ομογενής που αποθεώθηκε από κριτές και κοινό στο «Australia’s Got Talent» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αγγελική φωνή του προκάλεσε συγκίνηση και τον έστειλε απευθείας στους τελικούς

Ο Ελληνας ομογενής, Πολ Καπελέρις που ζει στην Αυστραλία δεν περίμενε ποτέ, πως με ένα τραγούδι του σε talent show της Αυστραλίας, θα γινόταν γνωστός σε όλο τον κόσμο.

Ο 22χρονος, που δεν κατάλαβε το χαμό που προκάλεσε, καθώς είναι τυφλός, κατάφερε με την εξαιρετική φωνή του να κερδίσει το χειροκρότημα κριτών και κοινού και μαζί το «χρυσό» εισιτήριο για τους τελικούς του τηλεοπτικού παιχνιδιού.

Μάλιστα την ερμηνεία του επέλεξε το τηλεοπτικό δίκτυο Seven Network για το teaser της νέας σεζόν του «Australia’s Got Talent», που ξεκινάει την Κυριακή.

Tο τρέιλερ δείχνει τον Πολ Καπελέρις να ανεβαίνει στη σκηνή συνοδευόμενος από τη μητέρα του. Ο 22χρονος έχει μόλις το 5% της όρασής του λόγω μίας σπάνιας πάθησης και ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι βίωσε bullying και φοβόταν να πάει στο σχολείο.

Όταν ο Πολ Καπελέρις έκατσε στο πιάνο και άρχισε να ερμηνεύει καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Η κριτής Λούσι Ντουράκ πάτησε το Χρυσό Κουμπί (Golden Buzzer) και έτσι τον έστειλε απευθείας στους τελικούς.

«Δεν κατάλαβα ότι πάτησαν το Golden Buzzer ή ότι με χειροκροτούσαν όρθιοι. Δεν ήμουν σίγουρος για το τι συνέβαινε. Όμως ένιωσα την ενέργειά τους» είπε ο ίδιος στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις