Χριστίνα Βραχάλη: Με το χαμόγελο στην ενημέρωση

Αποκαλυπτική η δημοφιλής αθλητικογράφος

«Τίποτα δεν κερδίζεται εύκολα». Τέσσερις λέξεις που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο το μοτό της αθλητικογράφου Χριστίνας Βραχάλη. Η ίδια μέσα σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, όπως είναι αυτός της αθλητικής δημοσιογραφίας, έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό όλων (αθλητών και συναδέλφων) και να χαράξει τη δική της πορεία εδώ και πολλά χρόνια στο επάγγελμα. Η Χριστίνα Βραχάλη μιλά στο Life-Events.gr για την αγάπη της για τη δημοσιογραφία, τις δυσκολίες που υπάρχουν και φυσικά τον εαυτό της.

Απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ, αθλήτρια του μπάσκετ, ραδιοφωνική παραγωγός, τηλεοπτική παρουσιάστρια, καθηγήτρια σε επίδοξους αθλητικογράφους. Η Χριστίνα Βραχάλη προσπαθεί και έχει καταφέρει σε ένα μεγάλο να τα συνδυάσει όλα… Μα πάνω από όλα στόχος της δεν είναι μόνο η επαγγελματική καταξίωση, αλλά και η ευτυχία της σε προσωπικό επίπεδο. Παιδί της παρέας, θέλει να περιτριγυρίζεται από αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ η λέξη φιλία είναι κάτι το ιερό για την ίδια. Ασχολείται με το επάγγελμα σχεδόν δεκαπέντε χρόνια. Πριν από τη δημοσιογραφία, το μπάσκετ ήταν αυτό που κέρδισε την αγάπη της. Ασχολήθηκε για πολλά χρόνια, ενώ έφτασε μέχρι και τις επαγγελματικές κατηγορίες τη φανέλα του Σπόρτινγκ. Κληρονόμησε το… μικρόβιο της δημοσιογραφίας από τον πατέρα της Γιάννη, ενώ η γνωστή στιχουργός Ελεάννα Βραχάλη είναι η αδερφή της με την οποία έχουν μια σχέση λατρείας.

Δείτε επίσης:   Ο ράφτης της Θεσσαλονίκης που υπηρετεί για έξι δεκαετίες την τέχνη του

Λάτρης όλων των σπορ η Χριστίνα Βραχάλη εκτός από να τα προβάλει στα Μ.Μ.Ε. μπαίνει και η ίδια στο… πετσί των αθλητών. Μπιτς βόλεϊ, surf, wind surfing, στίβος είναι μερικά στα οποία κατά καιρούς επιδίδεται η ίδια. Ευτυχώς όμως η καρδία της χτυπά μόνο για την αθλητική δημοσιογραφία και θα συνεχίσει για πολλά χρόνια να ομορφαίνει τους τηλεοπτικούς μας δέκτες…

Σχετικές δημοσιεύσεις