Αμπελ Φερέιρα: «Να έχουμε δύναμη και υπομονή»

Αισιόδοξος ο τεχνικός των πρωταθλητών

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 18:00 στην Τούμπα την Λαμία για την έβδομη αγωνιστική της Super League 1 και ο Αμπέλ Φερέιρα έδωσε το δικό του «στίγμα» για την απογευματινή αναμέτρηση. Ο Πορτογάλος τεχνικός των νταμπλούχων, μιλώντας αποκλειστικά στο PAOK TV ζήτησε η ομάδα του να δείξει δυναμική και να ψάξει μεταξύ άλλων γρήγορες συνεργασίες.


Αναλυτικά, ένα κομμάτι των δηλώσεων του στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου:

“Είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον τύπο παιχνιδιού. Ήδη δείξαμε στους παίκτες την ομάδα της Λαμίας, που πιθανότατα θα παίξει με πεντάδα στην άμυνα. Πρόκειται για μια ομάδα που παίζει αρκετά κάθετα, με πιο άμεσο παιχνίδι, μεγάλες μπαλιές και κυνήγι της δεύτερης μπαλιάς για μια σέντρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Εμείς πάνω από όλα πρέπει να είμαστε δυναμικοί. Να ελέγξουμε το παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια μας, ψάχνοντας γρήγορες συνεργασίες όταν βρούμε τον χώρο και τον χρόνο. Αν είμαστε αργοί στην κυκλοφορία μας θα συναντήσουμε δυσκολίες”, τόνισε.

“Οπότε πρέπει να έχουμε υπομονή, αλλά και δυναμική με την μπάλα και να ψάξουμε τους αυτοματισμούς μας. Να είμαστε μια ομάδα με ένταση, δυναμική και ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας και όταν είμαστε στο τελευταίο τρίτο να τελειώνουμε τις φάσεις είτε με σουτ είτε με σέντρες, είτε με συνδυασμούς, βάζοντας δύσκολα στον αντίπαλο μας. Επίσης πρέπει να έχουμε πάντα προσοχή στην αμυντική μας μετάβαση και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη”, κατέληξε.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις