Απαγόρευση εισόδου στον οπαδό της Τότεναμ για το ποτήρι στον Κέπα

Καταπολέμηση της βίας

Η διοίκηση της Τότεναμ εντόπισε μέσω του συστήματος ασφαλείας τον φίλαθλο που πέταξε ποτήρι στην εστία του Κέπα και του επέβαλλε κατευθείαν ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

Η Τότεναμ έκανε το πρώτο βήμα για την καταδικαστέα αυτή πράξη και πλέον αναμένεται να τρέξει και τις εξελίξεις γύρω από τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο στόπερ της Τσέλσι Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή τους οι Λονδρέζοι αναφέρουν ότι όποιος έχει πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών μπορεί να στείλει μέιλ ή γραπτό μήνυμα στον σύλλογο, διατηρώντας πάντα την ανωνυμία του. Οι οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν ήχους και κινήσεις μαϊμούδων, με τον Γερμανό άσο να αναφέρει το περιστατικό στον διαιτητή, για να ακολουθήσουν οι σχετικές συστάσεις από τα μεγάφωνα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της Τότεναμ: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε ταυτοποιήσει τον οπαδό και του επιβάλλαμε απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, εξαιτίας της ρίψης ποτηριού στον τερματοφύλακα της Τσέλσι, Κέπα, στο ματς της Κυριακής. Πρέπει να λαμβάνουμε τα μέτρα αυτά έναντι οποιουδήποτε συμπεριφέρεται με ανάρμοστο τρόπο».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις