Δημήτρης Γουλιέλμος: «Να ματώνετε στο γήπεδο για τη φανέλα του Αρη»

Πραγματοποιήθηκε αγιασμός στους “κίτρινους”

Το μήνυμα τους στους παίκτες του Άρη μετέφερε σήμερα ο Δημήτρης Γουλιέλμος. «Είναι στο χέρι σας να χτίσετε μια νέα εποχή για τον Άρη. Πρέπει να ματώνετε μέσα στο γήπεδο, για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Είναι απίθανο να νικάς πάντα, αλλά οφείλεις να μάχεσαι και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό». Ο ίδιος δεν παραβρέθηκε απλά στον αγιασμό, ο οποίος τελέστηκε πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ θέλησε να τονώσει το ηθικό, αλλά και να θίξει τον εγωισμό των παικτών του, αφήνοντας τον Πατήρ Αριστείδη, ο οποίος βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά στο «Nick Galis Hall», να δώσει την ευλογία του και να ευχηθεί «καλή χρονιά, με υγεία, μακριά από τραυματισμούς και με επιτυχίες για την ομάδα».

Εκτός από το αγωνιστικό τμήμα και το υπαλληλικό προσωπικό της ΚΑΕ, το «παρών» έδωσε κι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου.

Βεβαίως, η χρονιά κάθε άλλο παρά θετικά ξεκίνησε για τον Άρη, με 4/5 ήττες, μία εκ των οποίων σήμανε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Το κλίμα είναι βαρύ και η επόμενη αποστολή μοιάζει να είναι καταδικασμένη σε αποτυχία (με τον Παναθηναϊκό στο «Νίκος Γκάλης»), όμως για τον Άρη μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι διορθωτικές κινήσεις.

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν δύο μεταγραφές, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί στην περιφέρεια και στις θέσεις των ψηλών, όπου ζητείται ποιότητα κι αθλητικότητα.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις