Ενθουσιασμένος με την παραμονή του στον Άρη ο Ιντέγε

Θέλει να μείνει για χρόνια

Ο Μπράουν Ιντέγε μπορεί να μην σκόραρε στα πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν, αλλά στους τελευταίους δύο αγώνες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και πέτυχε δύο γκολ, βοηθώντας τον Αρη να πάρει τέσσερις βαθμούς. Ο Αφρικανός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, τόνισε ότι είναι χαρούμενος στον Αρη και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Κίτρινους, μετά το τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Παράλληλα, στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του συλλόγου και ευχαρίστησε άπαντες για στήριξή τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη. Το πιο σημαντικό είναι ότι μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για τον Άρη: «Η ομάδα είναι σαν οικογένεια. Από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ, το μόνο που έλαβα ήταν αγάπη. Ακόμη και όταν δεν σκόραρα για 5 και 6 παιχνίδια, το μόνο που μου έδειχναν όλοι είναι αγάπη. Δεν υπήρξε στιγμή που κάποιος είπε κάτι κακό για μένα ή προσπάθησε να με αποθαρρύνει».

Για τον κόσμο: «Η στήριξη του κόσμου, του προέδρου και των συμπαιχτών μου είναι πραγματικά απίστευτη. Θα σκεφτώ τι θα γίνει με την ανανέωση του συμβολαίου μου όταν αυτό τελειώνει. Αν υπάρχει στο τραπέζι κάποια καλή πρόταση, γιατί όχι να μην μείνω».

Για τη ζωή στην Θεσσαλονίκη: «Είναι μια υπέροχη πόλη και μία εξαιρετική ομάδα. Θα μου άρεσε πολύ να μείνω εδώ και να ανανεώσω»

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις