Φερέιρα: “Θέλουμε να γράψουμε ιστορία” (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

paok feriera parousiasi

Παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ

Τους στόχους, το όραμά του και το μέλλον με τον ΠΑΟΚ περιέγραψε ο Αμπελ Φερέιρα κατά τη σημερινή παρουσίασή του από την ΠΑΕ, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σημείωσε πως είναι μεγάλη η χαρά του που βρίσκεται στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης, και αποκάλυψε πως πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

paok parousiasi fereira

Μεταξύ άλλων είπε: «Οι στόχοι μου και του ΠΑΟΚ συμβαδίζουν. Θέλω οι φίλαθλοι να είναι περήφανοι για την ομάδα, γιατί γνωρίζω ότι οι οπαδοί μας είναι η ψυχή της ομάδας. Το σύμβολο της ομάδας και οι οπαδοί μας είναι παγκοσμίως γνωστοί. Θέλουμε να δώσουμε το στίγμα μας και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο πρώτος μας στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους και πιστεύουμε σε αυτόν. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν πάντα ένα μεγάλο επίπεδο δυσκολίας, αλλά θέλουμε να γράψουμε ιστορία».

paok feriera parousiasi

Για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, τόνισε: Δεν είμαι μάγος. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να φτιάξω μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Όσον αφορά τη στρατηγική και την προσέγγιση θα εξαρτηθεί από τους παίκτες που θα έχω στη διάθεση μου. Όλοι γνωρίζουμε την ομάδα που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν. Κάποιοι έφυγαν και κάποιοι είναι τραυματίες, Πιστεύω ότι αυτοί που έχουμε στη διάθεση μας τώρα και όποιοι έρθουν θα είναι έτοιμοι για αυτό το επίπεδο. Θέλουμε να κάνουμε την ομάδα όσο γίνεται πιο δυνατή εσωτερικά.

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο σύστημα. Κάποιες φορές παίζαμε 4-4-2, αλλά αυτό μεταλλάσσεται αρκετά με το αν η ομάδα έχει ή όχι τη μπάλα. Κάνω δοκιμές και νιώθω αν οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται άνετα. Πίσω στην άμυνα μας όμως θέλω να έχουμε το μηδέν».

paok parousiasi fereira
paok feriera parousiasi
paok feriera parousiasi

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις