Φιλικός αγώνας στήριξης στον Γρηγόρη Τρούπκο!

Παλαίμαχοι Νάουσας και Βέροιας

Όλοι για έναν και ένας για όλους… Ένα μοτό που αρκετές φορές οι πολίτες της Νάουσας κάνουν πράξη ειδικά όταν είναι για καλό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, ποδοσφαιρικό αγώνα για την ενίσχυση του βετεράνου ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Τρούπκου, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, διοργανώνει ο δήμος Νάουσας, σε συνεργασία με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Νάουσας και της Βέροιας.

Ο αγώνας θα λάβει χώρα το Σάββατο 29 Ιουνίου μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Νάουσας και Βέροιας, ομάδες που αγωνίστηκαν ο Γρηγόρης και ο αδερφός τους Θωμάς κατά το παρελθόν. Αγώνας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νάουσας. Ευελπιστούμε όλη η Ημαθία να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Και να ευχηθούμε καλή ανάρρωση και να έχουμε σύντομα μαζί μας τον Γρηγόρη.

Και η Εκκλησία κοντά…

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η εκκλησιαστική επιτροπή του εξωκλησιού του Αγίου Πνεύματος, στην κορυφή του Βερμίου, αποφάσισε να δώσει τα έσοδα της πανηγύρεως την ερχόμενη Δευτέρα 17η Ιουνίου, για την αποκατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Τρούπκου. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!

Συντάκτης 

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία, μόλις στα 22 του χρόνια, σε πολιτική εφημερίδα πανελλήνιας εμβέλειας στην Αθήνα. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη όπου εργάστηκε σε αθλητικές εφημερίδες και ραδιόφωνα ενώ διετέλεσε γραφείο Τύπου σε ομάδες βόλεϊ και σε διεθνείς διοργανώσεις. Η μετάβαση από τον έντυπο στον ηλεκτρονικό Τύπο ακολούθησε ως φυσική εξέλιξη και πλέον καλύπτει όλα τα είδη του ρεπορτάζ.

Σχετικές δημοσιεύσεις