Η απάντηση του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

Προκλητικός ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ. Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για «πρωτάθλημα των Πρεσπών», ενώ αναρωτήθηκε αν η ομάδα του πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο του μπάσκετ αποχωρώντας από το πρωτάθλημα. Επιπλέον αναρωτήθηκε και αν πρέπει «να ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στον «Δικέφαλο» δεν άφησαν ασχολίαστες τις δηλώσεις Μαρινάκη, λέγοντας ότι «θα αποτελέσει είδηση η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα ασχοληθεί με την ομάδα του, κι όχι με αυτούς του του προκαλούν εφιάλτες». Παράλληλα, σχολίασαν και τα περί ελληνικού ποδοσφαίρου που ανέφερε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, υπενθυμίζοντας την πρόσφατη «τεχνική δυσλειτουργία του VAR» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Γ. Καραϊσκάκης στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, οπότε η υπήρξε η πρώτη αλλοίωση αποτελέσματος στη φετινή Super League.

Όσο για το «πρωτάθλημα των Πρεσπών» που επανέλαβε δύο φορές ο Βαγγέλης Μαρινάκης, από τον ΠΑΟΚ συνέστησαν στον επικεφαλής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να ανατρέξει στις πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος, μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο, είπε: «Δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος». Δήλωση που είχε επαναλάβει και κατά το παρελθόν. 

Αναλυτικά η θέση του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: 

«Θα αποτελέσει είδηση η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα ασχοληθεί με την ομάδα του. Και όχι με αυτούς που του προκαλούν εφιάλτες. Την απάντηση στο παραλήρημα για τα περί “πρωταθλήματος των Πρεσπών” ας την αναζητήσει στη δήλωση του προπονητή της ομάδας του, ο οποίος μόλις προχθές δήλωσε σε Μέσα της πατρίδας του “δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος”. Δήλωση που έχει επαναλάβει και κατά το παρελθόν. Καταλήγουμε λοιπόν ότι πρέπει πρώτα να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το αν ο πρωταθλητής ήταν άξιος ή αν το πρωτάθλημα ήταν των Πρεσπών. Και τα δυο δεν μπορούν να ισχύουν.

Όσον αφορά το ρητορικό ερώτημα, για το “αν πρέπει να ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο”, λόγω της κατάστασης που επικρατεί, θα ήταν χρήσιμο να πληροφορηθούμε εάν σε αυτήν περιλαμβάνεται “η τεχνική δυσλειτουργία του VAR” στο Καραϊσκάκη την πρώτη αγωνιστική»

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις