ΚΕΔ: Eγινε κανονικά ο έλεγχος VAR στο γκολ του ΠΑΟΚ

Δεν διαπιστώθηκε παράβαση

Αμεση η ήταν αντίδραση της ΚΕΔ λόγω δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ για αλλοίωση αποτελέσματος στη Λαμία από Μέσα ενημέρωσης φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό αλλά και από τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, τα οποία βρήκαν αφορμή για πολλοστή φορά για να δημιουργήσουν μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην ανακοίνωσή της, η ΚΕΔ ξεκαθαρίζει πως το γκολ του Λέο Μάτος εξετάστηκε από το VAR και κρίθηκε κανονικό, ενώ επεσήμανε πως το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το VAR δεν είχε καμία επίπτωση στην αξιολόγηση της φάσης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας διευκρινίζεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο έλεγχος VAR στον αγώνα Λαμίας -ΠΑΟΚ και μετά την επίτευξη του γκολ του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε κανονικά και με βάση το πρωτόκολλο χρήσης του συστήματος. Δεν διαπιστώθηκε οποιαδήποτε παράβαση πριν την επίτευξή του. Η προσωρινή βλάβη που παρατηρήθηκε και είχε σχέση με τον χειριστή του επαναληπτικού βίντεο δεν είχε καμία επίπτωση στην αξιολόγηση της φάσης καθώς ήταν μεταγενέστερη. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι η τηλεοπτική εικόνα της ζωντανής μετάδοσης».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις