Με γεμάτες… αποσκευές και τη 2η θέση στην Ευρώπη επέστρεψε η Εθνική ομάδα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ITF (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ethniki tkw

Πανηγυρική ατμόσφαιρα και τραγούδια στο πρώην στρατόπεδο Στρεμπενιώτη στη Θεσσαλονίκη

Με την εντυπωσιακή συγκομιδή των 98 μεταλλίων, η Εθνική μας ομάδα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ITF Εφήβων –Νεανίδων,  Ανδρών -Γυναικών  &  Βετεράνων, επέστρεψε σήμερα το απόγευμα από το Ρίμινι της Ιταλίας, όπου και συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

ethniki tkw

Η παρουσία της ελληνικής αποστολής στην κορυφαία διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς κατόρθωσε να «σκαρφαλώσει» για πρώτη φορά στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, μπροστά από την τρίτη Ουκρανία και πίσω από την πρώτη Ρωσία, σε μεγάλη μάλιστα απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες.

ethniki tkw

Η εθνική μας ομάδα κατάφερε να κατακτήσει 25 χρυσά μετάλλια, 24 αργυρά και 49 χάλκινα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών για το ελληνικό ταεκβοντό itf , κατατάσσοντας τη χώρα μας κορυφαίες δυνάμεις της Ευρώπης, με το μέλλον να προμηνύεται ευοίωνο. Η Ελλάδα συμμετείχε με 125 αθλητές και αθλήτριες και συγκαταλέγεται στις πιο πολυπληθείς αποστολές, με τις οποίες έχει λάβει μέρος σε τέτοιου επιπέδου διοργάνωση.

ethniki tkw

Η ελληνική αποστολή κατέφθασε σήμερα το απόγευμα με πούλμαν από την Ιταλία στο πρώην στρατόπεδο Στρεμπενιώτη, όπου τους περίμεναν συγγενείς και φίλοι για να τους συγχαρούν. Το κλίμα ήταν άκρως πανηγυρικό, χαμόγελα παντού και υποσχέσεις γι’ ακόμη περισσότερες διακρίσεις.

Το Life-Events.gr βρέθηκε εκεί και μίλησε με μερικούς εκ των πρωταγωνιστών, οι οποίοι και δεν έκρυψαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους για τη μεγάλη διάκριση.

ethniki tkw

Γενική Κατάταξη:
2η ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ
2η ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
2η ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

Οι προπονητές της Εθνικής ομάδας στο Ρίμινι ήταν 11, οι: Νικόλαος Λεούσης, Βασιλική Κουσαρίδου, Αναστάσιος Ορφανίδης, Παναγιώτης Μάσκας, Χαράλαμπος Νικολαΐδης, Ανδρέας Τάρας, Θεόδωρος Δημητρακάκης, Πέτρος Πλασκασοβίτης, Ευάγγελος Ποτουρίδης, Αναστασία Ντόβα και Νικήτας Μιχαλακόπουλος,

Την αποστολή συνόδευσαν 6 διαιτητές, οι Γεώργιος Παπαδιώτης, Δημήτριος Κατηρσίδης, Στυλιανός Κανάκης, Βάια Χαραλαμπίδου, Ευθύμιος Βάτσικας και Ειρήνη Γαβαλά και ο φυσιοθεραπευτής Γιασεμής Γκιουζέλης.

Στο Ρίμινι ταξίδεψαν και ο Πρόεδρος της ΑΟΤΕ Αναστάσιος Βαλασιάδης και ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Φίτζιος, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο EITF Κογκρέσο, όπου η Ελλάδα ανέλαβε την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ταεκβοντο ITF του 2021, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Αν θέλετε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα, πατήστε ΕΔΩ!

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις