«Μήλον της έριδος» ο ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά!

Μετά και την κατάκτηση του νταμπλ

Είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής! Tον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά σε σχέση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του νταμπλούχου πλέον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του Δικέφαλου με τη NOVA εκπνέει ήδη υπάρχουν συζητήσει με κανάλια που έχουν δείξει ενδιαφέρουν να προβάλουν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας την επόμενη περίοδο 2019-20. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΡΤ που κινείται δυναμικά για να εντάξει στο πακέτο των ομάδων με τις οποίες έχει ήδη συμφωνία από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, προσφέρει ένα ποσό που μαζί με το διαφημιστικό χρόνο υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμη, οΠΑΟΚ δεν έχει ακόμη απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει από την  κρατική τηλεόραση και δεν θα μπορούσε να το κάνει ακόμη και αν τον ικανοποιεί καθώς στη συμφωνία που είχε με τη NOVA είχε παραχωρήσει στο συνδρομητικό το δικαίωμα της τελευταίας προσφοράς. Έτσι σε περίπτωση που η NOVA θέλει να διατηρήσει στο πακέτο της τον ΠΑΟΚ μπορεί να του κάνει βελτιωμένη πρόταση σε σχέση με την καλύτερη από αυτές που ενδεχόμενα θα έχει στα χέρια της η διοίκηση του Δικέφαλου.

Παράλληλα, όλα αυτά αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ο ΠΑΟΚ που ήταν και η πρώτη ομάδα που έκανε ξεχωριστή συμφωνία με το συνδρομητικό το καλοκαίρι του 2017, μπορεί να εκμεταλλευτεί την υπεραξία που έχει δώσει στα τηλεοπτικά του δικαιώματα  η ανάδειξη του σε πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας. Η μέχρι τώρα συζήτηση με την ΕΡΤ πάντως δεν περιλαμβάνει ακόμη τουλάχιστον, τα φιλικά του καλοκαιριού, αλλά και τα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα προκριματικά του Champions League.

Πηγή: www.sport24.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις