Νικήτρια η Εθνική ομάδα στο διεθνές τουρνουά γκόλμπολ “Ηφαιστειάδα 2018” (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ολες οι ομάδες κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας ήταν η νικήτρια στο διεθνές τουρνουά γκόλμπολ “Ηφαιστειάδα 2018” που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη ο Α.Σ. Ηφαιστος.

Η 15η διοργάνωση ολοκληρώθηκε σήμερα με απόλυτη επιτυχία με τους τέσσερις αγώνες κατάταξης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε πως βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία κατακτώντας το τουρνουά, αφού στον τελικό επικράτησε της ομάδας από τη Μόσχα με 9-8 στην παράταση (κανονικός αγώνας 8-8).

Στο μικρό τελικό, η Ρουμανία κέρδισε την Ολλανδία με 16-11 και κατετάγη τρίτη.

Για τις θέσεις 5-6, η Ζόρα Πράγας επικράτησε του Κοσόβου με 15-5.

Τέλος, για τις θέσεις 7-8, ο Ηφαιστος στάθηκε άτυχος καθώς ηττήθηκε με 10-9 στην παράταση από την Ενασρ Αλγερίας, με τον κανονικό αγώνα να ολοκληρώνεται 9-9.

Τις βραβεύσεις έκανε ο ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Βασίλης Ανατολίτης και το μέλος της Παραολυμπιακής Επιτροπής, Φώτης Μπίμπασης.

Οι ομάδες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από τη διοργάνωση ενώ το υψηλό επίπεδο των αγώνων καθιστά την “Ηφαιστειάδα” ως ένα από τα πιο σημαντικά ραντεβού του γκόλμπολ στην Ευρώπη.

Το Life-Events.gr κάλυψε τους αγώνες του τριημέρου από το ΕΑΚ Σταυρούπολης.

Χορηγός προβολής του διεθνούς τουρνουά ήταν η ΔΕΘ-Helexpo, που είναι παρούσα στις διοργανώσεις που διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις