ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Από 120 προσκλήσεις οι δύο φιναλίστ

Αποφασίστηκε σε σημερινή σύσκεψη

Και όμως… Ούτε 1.000 δεν θα είναι αυτοί που θα παρακολουθήσουν τελικά τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο (11/5) στο ΟΑΚΑ ο οποίος όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Για την ακρίβεια μόλις 840 θα είναι οι τυχεροί που θα έχουν την τύχη να δουν την αναμέτρηση από κοντά.

Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (07/05). Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα πάρουν από 120 προσκλήσεις, ενώ η ΕΠΟ για τις ανάγκες της θα πάρει 600. Εκείνο που μένει να αποφασιστεί μεταξύ άλλον είναι το που θα τοποθετηθούν οι κάτοχοι των διαπιστεύσεων.

Από τις 600 προσκλήσεις που θα πάρει η ΕΠΟ οι 200 θα διατεθούν στις οικογένειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Έτσι, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα μείνουν 400 προσκλήσεις. Αξίζει να σημειώσουμε πως όλες οι προσκλήσεις που θα δοθούν θα είναι ονομαστικές.

Από εκεί και πέρα, παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος, η αστυνομία ζήτησε να υπάρχει μία θύρα άδεια ανάμεσα στους κατόχους των προσκλήσεων των δύο ομάδων. Μάλιστα, απορρίφθηκε και αίτημα των δύο ομάδων για περισσότερες προσκλήσεις, αναφέρει το sport24.gr.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις