ΠΑΟΚ: «Αλλοίωση αποτελέσματος στο Καραϊσκάκη, κέρδισε το bullying και η ανομία»

Η αντίδραση του «Δικεφάλου»

Τα όσα συνέβησαν, και κυρίως τα όσα δεν καταλογίστηκαν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό βρέθηκαν στο επίκεντρο των σχολίων των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, Οι «ασπρόμαυροι» σχολίασαν τον χειρισμό των φάσεων του ντέρμπι των «αιωνίων» από τον διαιτητή Γκεστράνιους, αναρωτήθηκαν για το αν οι πρακτικές των «ερυθρόλευκων» θα συνεχιστούν.

Παράλληλα, ανέφεραν χαρακτηριστικά πως «κέρδισε το bullying και η ανομία», κάνοντας και μια αντιπαραβολή με τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη, αν και καταγράφηκαν φάσεις στις οποίες έχουν παράπονα από τον διαιτητή Παπαπέτρου και τον VAR Μανούχο.

Στο σχόλιό τους, οι «ασπρόμαυροι» σημείωσαν: «Αναρωτιόμαστε αν σε αυτή την αγωνιστική – που καλώς έγινε κανονικά – θα έχουμε μηνύσεις, αυτόφωρα κι επιθέσεις σε διαιτητές, αιτήματα για διακοπή πρωταθλήματος και δακρύβρεχτες ανακοινώσεις. Η αλλοίωση αποτελέσματος στο Καραϊσκάκη, με τα δυο καθαρά πέναλτι που δεν δόθηκαν θα σχολιαστούν άραγε από την ΚΕΔ και τον κ. Χούμπελ; Προτιμήσαμε να απέχουμε από τις αηδιαστικές πρακτικές του Ολυμπιακού και αντί για τα χθεσινά λάθη που ο κ. Παπαπέτρου δεν είδε και πολύ περισσότερο ο κ. Μανούχος δε διόρθωσε, να επικεντρωθούμε στην αυτοκριτική και την διόρθωση των δικών μας λαθών. Δυστυχώς εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι το bullying και η ανομία κέρδισε σήμερα».

Πηγή: ethnos.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις