ΠΑΟΚ: Οι ποδοσφαιριστές δίνουν το πριμ πρωτιάς στην ομάδα μπάσκετ!

Μία ξεχωριστή κίνηση για την ενίσχυση της ΚΑΕ που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα

Σε μία πραγματικά πολύ ωραία κίνηση προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, δείχνοντας τη στήριξή τους στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να δώσουν το πριμ πρωτιάς, για να ενισχύσουν την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ. Βάσει εσωτερικού κανονισμού, κάθε αγωνιστική στην οποία οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας  της Super League δικαιούνται πριμ. Η νίκη επί της ΑΕΛ με 1-0 έφερε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην πρώτη θέση, και συνοδεύτηκε από το συγκεκριμένο πριμ, το οποίο οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να δώσουν στην ΚΑΕ για την ενίσχυσή της.

Πρόκειται για ένα ακόμα δείγμα του «δεσίματος» που υπάρχει ανάμεσα σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ, με τους νταμπλούχους να τείνουν χείρα βοηθείας στο τμήμα μπάσκετ, που οικονομικά προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, την ώρα που το αγωνιστικό τμήμα δείχνει σημάδια βελτίωσης με τις δύο διαδοχικές απέναντι σε Σαραγόσα και Ρέθυμνο.

Διπλασίασε το πριμ ο Ιβάν

Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για τη στήριξη που παρέχουν οι ποδοσφαιριστές στο τμήμα μπάσκετ και δεν έμεινε «αμέτοχος», διπλασιάζοντας τα χρήματα που θα δοθούν.

O ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών και αποφάσισε να προχωρήσει και εκείνος σε αντίστοιχη κίνηση, ζητώντας το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα πριμ που χάρισαν οι ποδοσφαιριστές, να διπλασιαστεί, με τον ίδιο να καταβάλει το αντίστοιχο ποσό.

Πηγή: ethnos.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις