Πλήγμα στον ΠΑΟΚ με τον τραυματισμό του Ζαμπά

Ο ποδοσφαιριστής του “Δικεφάλου” έπαθε ρήξη έσω μηνίσκου

Γλυκόπικρη γεύση είχαν τα μαντάτα που έλαβε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με τον χθεσινό τραυματισμό του Λέο Ζαμπά στο φιλικό με την Δόξα, στη Δράμα.

Ο Βραζιλιάνος υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου με αποκόλληση του πρόσθιου κρέατος, δίχως ωστόσο να έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους.

Αυτό θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 2 με 3 μήνες, με τους φόβους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για ρήξη χιαστών να μην επιβεβαιώνονται και τον ποδοσφαιριστή να γλυτώνει τα χειρότερα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ στο ιατρικό δελτίο του Ζαμπά:

«Ο Λέο Ζαμπά μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Δόξα Δράμας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο.

Τ’ αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου με αποκόλληση του πρόσθιου κρέατος, δίχως να έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους.

Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί ήδη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή στο σημείο του τραυματισμού και να ληφθεί η απόφαση για την πορεία της αποθεραπείας του που υπολογίζεται να τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου 2-3 μήνες».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις