Που αφιέρωσαν την επιτυχία τους Στεφανίδη και Κυριακοπούλου

Ατελείωτη ικανοποίηση για τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες

Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου χάρισαν μία ανεπανάληπτη επιτυχία στη χώρα μας, με την κατάκτηση του χρυσού και αργυρού μεταλλίου στο επί κοντώ αντίστοιχα, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου. Χαρούμενες και ενθουσιασμένες αφιέρωσαν με τη σειρά τους τον θρίαμβο τους…

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία η κατάκτηση των δύο πρώτων θέσεων από εμένα και τη Νικόλ. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να έχεις προετοιμαστεί καλά σε μεγάλους αγώνες. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για ένα, αφού αντιμετώπισα πρόβλημα τραυματισμού στο ξεκίνημα της σεζόν. Πίστευα ότι η Σιντόροβα θα πήγαινε για τα 4.85μ, αλλά δεν τα κατάφερε. Ελπίζω να είμαι υγιής πρώτα απ΄ όλα και θα έρθουν και άλλες επιτυχίες», είπε η Κατερίνα Στεφανίδη για τη μεγάλη της νίκη.

«Είχα πει από πριν ότι θα γίνει ένας συγκλονιστικός αγώνας. Τον ευχαριστήθηκα πολύ και ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν. Ήταν ένας φανταστικός αγώνας και άρχισαν σιγά σιγά να μου βγαίνουν και υψηλά άλματα. Ήταν ένας αγώνας απολαυστικός με πολλές ανατροπές. Ήταν σημαντικό για μένα το μετάλλιο που κέρδισα αφού επέστρεψα στο στίβο μετά τη γέννηση του παιδιού μου. Αφιερώνω το μετάλλιο στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις πυρκαγιές της Αττικής, σε όλους όσους με στήριξαν, την ομοσπονδία και τους χορηγούς μου», είπε από την πλευρά της η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Δείτε επίσης:   Η ώρα για το 21ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Τυφλών έφτασε!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις