Προκλητικοί Αζέροι στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ – “Θυμάσαι τι σας έκαναν οι Τούρκοι;”

Τι δήλωσε Κύπριος παίκτη

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Καραμπάκ στο Αζερμπαϊτζάν. Λόγω των σχέσεων με την Τουρκία, το κλίμα δεν ήταν καλό καθώς στο γήπεδο υπήρχαν όχι μόνο τουρκικές σημαίες, αλλά και σημαίες του ψευδοκράτους.

Μετά τον αγώνα, ο Γιώργος Μερκής αναφέρθηκε στα όσα έγιναν. Ο «άσος» της κυπριακής ομάδας μέσω δηλώσεών του στο Cablenet, μετά την επική πρόκριση με το 2-0 απέναντι στην Καραμπάκ, ανέφερε πως επιθετικός της ήταν προκλητικός μαζί του, λέγοντάς του να «μην κλαίει σαν γυναίκα», ενώ η σεξιστική του αναφορά ήταν απλώς η αρχή, για να του μιλήσει για την κόντρα Ελλήνων και Τούρκων.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι. Μέσα σε μια δύσκολη έδρα καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Δεν νομίζω να πίστευαν πολλοί ότι μπορούσαμε να περάσουμε. Εμείς το πιστεύαμε. Έδειξαν όλα τα παιδιά διάθεση και πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι οπαδοί που μας ακολούθησαν ήταν στο πλευρό μας και καταφέραμε να πάρουμε αυτή την σπουδαία πρόκριση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, το χρειαζόταν αυτό.

Θέλω να πω κάτι που μου έτυχε μέσα στο γήπεδο… Σε μια φάση όταν ζήτησα φάουλ, γύρισε ο επιθετικός και μου λέει… “Μην κλαις σαν… γυναίκα”. Του είπα “δεν κλαίω, εγώ είμαι Έλληνας”. Μου απάντησε… “θυμάσαι τι σας έκαναν οι Τούρκοι;” και του είπα “Εγώ θυμούμαι, θα δεις τι θα πάθεις και εσύ σήμερα”! Και του δείξαμε… Γι’ αυτό και ο πανηγυρισμός με την Ελληνική σημαία.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο και τους θέλουμε στο πλευρό μας».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις