Σκουρτόπουλος: “Είμαστε απογοητευμένοι”

Δηλώσεις των Ελλήνων πρωταγωνιστών μετά την ήττα από τη Βραζιλία

Η απογοήτευση είναι εμφανής στις δηλώσεις των διεθνών μετά την ήττα από τη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Ωστόσο, το τουρνουά δεν τελείωσε, αφού την Πέμπτη υπάρχει ο οριακός αγώνας με τη Νέα Ζηλανδία.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι πρωταγωνιστές αναφέρθηκαν στα λάθη που έγιναν και στη συνέχεια.

Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι και ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν μακριά από ό,τι θέλαμε να δούμε. Χάσαμε το καλό μας πρόσωπο στην άμυνα, δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι σε καταστάσεις 2-2 και 1-1 στην άμυνα και αυτό ήταν το κλειδί. Στην επίθεση δεν απαντήσαμε, χάσαμε πολλά σουτ και πολλά λέι απ, γιατί μπήκε και το άγχος στη μέση. Τώρα πρέπει να βγάλουμε το στρες από την ομάδα και να πάμε για τη νίκη, ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά όλα τα παιδιά είναι επαγγελματίες. Θα μιλήσουμε και θα πάμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς».

Ιωάννης Παπαπέτρου: «Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε σε ένα κλειστό παιχνίδι. Στο τέλος η Βραζιλία έβαλε μεγάλα σουτ και χάσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Η ήττα δεν μας αφήνει εκτός διοργάνωσης, πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί, να μη μείνουμε τόσο σε αυτό το ματς και να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις