Στις 27/1 η απόφαση της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Η Επιτροπή καλεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να καταθέσουν υπομνήματα

7 ώρες κράτησε η… μαραθώνια συνεδρίαση της ΕΕΑ, σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ξάνθη και την εμπλοκή του ΠΑΟΚ σε αυτό.

Η συνεδρίαση αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης να διαβουλεύεται από τις 10:00, έως και τις 17:00 το απόγευμα.

Πλέον, όλες οι πλευρές καλούνται μέχρι την επόμενη Πέμπτη να καταθέσουν τα υπομνήματά τους και η επόμενη συνεδρίαση θα διεξαχθεί στις 27 Ιανουαρίου, οπότε αναμένεται και η πολύκροτη απόφαση!

Κατά την αποχώρησή της η κυρία Ειρήνη Μαρουπα, μέλος ΕΕΑ τόνισε:

«Ολοκληρώθηκε η συζήτηση, τα υπομνήματα γραπτώς την άλλη Πέμπτη. Μετά θα γίνει η διάσκεψη για την απόφαση. Εχουν ζητηθεί έγγραφα,. Δυστυχώς αποχώρησαν η Dimera και η Veltera και δεν μας απάντησαν.

Από την πλευρά του το άλλο μέλος της επιτροπής κύριος Αρκούδης επισήμανε:

«Συμπληρώνοντας όσα είπε ορθά η κα Μαρούπα, εμείς θα θέλαμε κάποια πράγματα από πρόσωπα αλλά δυστυχώς δεν τα είχαμε. Αλλιώς θα ήταν αν ήταν εδώ για παράδειγμα ο κ. Καλπαζίδης. Στο υπόμνημα θα απαντήσει ότι θέλει, εμείς θέλαμε να θέσουμε ερωτήματα. Θα βοηθούσαν πολύ αν ήταν παρόντες. Είχαν κληθεί όλοι. Είναι φυσικά πρόσωπα, οι δικηγόροι έλεγαν οτι δεν ήξεραν να απαντήσουν για κάποια ερωτήματα».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις