Στίβος, γράφουν ιστορία τα αδέρφια Κώστας και Ίζλε από τη Νάουσα

Οικογενειακή υπόθεση το βάθρο των νικητών

Πόση χαρά μπορεί να… αντέξει μία μάνα από τα παιδιά της… Πολύ… και η Ίνα Παγκαλίδου είναι συνηθισμένη! Όντας προπονήτρια στίβου τόσο στο γιο της Κώστα  όσο και στην κόρη της Ίζλε, πανηγύρισε στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δύο μετάλλια από τα παιδιά της. Ένα χρυσό και ένα χάλκινο!

Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Λογδανίδης, αθλητής της γυμναστικής Ένωσης Νάουσας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο έπταθλο των ανδρών, συγκεντρώνοντας 5206  βαθμούς. Σημείωσε   7.33 δευτερόλεπτα στα 60 μέτρα, 6.91 μέτρα στο μήκος,  12.09 μέτρα  στη σφαιροβολία, 1.92 μέτρα  στο ύψος, 8.45 δευτερόλεπτα  στα 60 μέτρα εμπόδια,  4.50 μέτρα στο άλμα επί κοντών και 2:59.42  δευτερόλεπτα στα 1000 μέτρα.

Μεγάλη επιτυχία και για την 19χρονη Ίλζε Λογδανίδου. Κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Πένταθλο των γυναικών, συγκεντρώνοντας 3.470 βαθμούς. Στον αγωνιστικό τομέα, σημείωσε 9.02 δευτερόλεπτα  στα 60 μέτρα με εμπόδια, 1.61 μέτρα  στο ύψος, 8.37 μέτρα στην σφαιροβολία,  5.48 μέτρα  στο μήκος και 2:29.45 δευτερόλεπτα στα 800 μέτρα.

Ένα μεγάλο επίτευγμα για τα δύο αδέρφια που με την καθοδήγηση και την αγάπη, πάνω από όλα της μητέρας τους και παρά τα αρκετά… αντικειμενικά προβλήματα  κάνουν σταθερά βήματα προς την επιτυχία. Το μέλλον είναι όλο δικό τους.

Συντάκτης 

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία, μόλις στα 22 του χρόνια, σε πολιτική εφημερίδα πανελλήνιας εμβέλειας στην Αθήνα. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη όπου εργάστηκε σε αθλητικές εφημερίδες και ραδιόφωνα ενώ διετέλεσε γραφείο Τύπου σε ομάδες βόλεϊ και σε διεθνείς διοργανώσεις. Η μετάβαση από τον έντυπο στον ηλεκτρονικό Τύπο ακολούθησε ως φυσική εξέλιξη και πλέον καλύπτει όλα τα είδη του ρεπορτάζ.

Σχετικές δημοσιεύσεις