Συγχαρητήρια του Β. Ανατολίτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ

Για άλλη μια χρονιά πρωταθλήτρια στο ποδόσφαιρο

Το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας της πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ και σήμερα έγινε η φιέστα στο γήπεδο της Τούμπας.

Με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, κ. Βασίλειος Ανατολίτης, που ήταν παρών στο γήπεδο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Φέτος είναι η χρονιά της Θεσσαλονίκης! Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League από τον ΠΑΟΚ, το γυναικείο τμήμα του συλλόγου κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και μάλιστα αήττητο.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιο Κατσαρή, όσο στις αθλήτριες της ομάδας αλλά και φυσικά στο τεχνικό επιτελείο, γιατί κατόρθωσαν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου να “χτίσει” τη δική της δυναστεία. Η σημερινή επιτυχία αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών τους και του χρόνου που έχουν επενδύσει.

Κάθε κατάκτηση τροπαίου από ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μια μεγάλη νίκη και μια μεγάλη κατάκτηση της πόλης που “διψά” για νέες -ακόμη μεγαλύτερες- επιτυχίες. Γιατί η Θεσσαλονίκη και το αξίζει και το μπορεί!».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις