Τέρζης: “Είμαστε έτοιμοι, πάμε για τη νίκη στην Τούμπα”

Δηλώσεις του προπονητή του Αρη

Αισιόδοξος και με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του πως μπορεί να φτάσει στη νίκη στο κυριακάτικο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα εμφανίστηκε ο Απόστολος Τερζής, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Άρη, ανέφερε αρχικά πως οι παίκτες του «δούλεψαν κανονικά, όλα πήγαν καλά, χωρίς κανένα απρόοπτο και είναι όλοι στην διάθεσή μου. Είμαστε πανέτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα, για τη νίκη» και πρόσθεσε για τη σπουδαιότητα του ντέρμπι:

«Το ματς αυτό το περιμένει όλη η Θεσσαλονίκη, όλη η Βόρεια Ελλάδα. Είναι ιδιαίτερο από μόνο του. Το ότι οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, θα βοηθήσει να παίξουν και καλύτερο ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια, ο Απόστολος Τερζής επισήμανε για τον ΠΑΟΚ πως «είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά ξέρουμε το παιχνίδι του, το μελετήσαμε. Το τακτικό κομμάτι του ΠΑΟΚ, έχει αλλάξει σημαντικά με πέρσι.

Άλλαξε ο προπονητής, ζητάει άλλα πράγματα. Στόχος δικός μας είναι να αντεπεξέλθουμε στο δυνατό κομμάτι του ΠΑΟΚ. Κακά τα ψέματα στόχος μας είναι το καλό αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας, αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές του, τόνισε: «Ξέρουν πως θα είναι η πιο εχθρική ατμόσφαιρα για τον Άρη σε αυτό το γήπεδο, απ΄ όσα θα βρεθούν φέτος.

Όταν υπάρχουν τέτοια ματς, με ιδιαιτερότητες, οι παίκτες “φτιάχνονται” μεταξύ τους. Μας ακούν μέχρι ένα σημείο, αλλά κάθε παίκτης θέλει να παίξει καλά και να κερδίσει ένα τέτοιο ματς. Εμείς θέλαμε τους νέους παίκτες μας να καταλάβουν για τι αγώνα μιλάμε».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις