Το ρατσιστικό σχόλιο Ολλανδού δημοσιογράφου για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, επειδή έβγαλαν τις μπλούζες τους

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ζητά επανόρθωση από τον Ολλανδό καθώς και το σχόλιό της για τη διαιτησία

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω των λογαριασμών που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στη διαιτησία του Κρεγκ Πόουσον στο παιχνίδι με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ ενώ ζητάει επανόρθωση από Ολλανδό δημοσιογράφο για τα απαράδεκτα σχόλια που έκανε εναντίον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και των Ελλήνων πολιτών.

Χαρακτηριστικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μερικά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά. Δε θα σταθούμε στα λάθη του διαιτητή που εν πολλοίς καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε την τιμωρία του δεδομένη και επιβεβλημένη. Πέρα και πάνω, όμως, από τα λάθη που καθορίζουν το αποτέλεσμα, θεωρούμε απαράδεκτο το ποδόσφαιρο να γίνεται αφορμή για ρατσιστικά σχόλια κάθε είδους. Τα απαράδεκτα σχόλια του δημοσιογράφου του καναλιού Ziggo (μεγάλου χορηγού του Άγιαξ), Sierd de Vos, εναντίον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και των Ελλήνων πολιτών, είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο στις παρυφές του ποδοσφαίρου. Μια – καθυστερημένη έστω – επανόρθωση είναι το λιγότερο που πρέπει να απαιτηθεί από τους υπεύθυνους του καναλιού και μια συνολική αποτίμηση της χθεσινής ντροπιαστικής βραδιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να απαιτηθεί από την UEFA.»

Οσον αφορά τον Sierd de Vos, ο Ολλανδός δημοσιογράφος, στη θέα των φίλων του ΠΑΟΚ που είχαν βγάλει τις μπλούζες τους στη κερκίδα της «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», σχολίασε: «Η ελληνική οικονομία πάει τόσο άσχημα και γι’ αυτό κάποιοι δεν έχουν ρούχα να φορέσουν».

Πηγή φωτό: INTIME

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις