Βρέθηκε dna του Ρονάλντο στην υπόθεση βιασμού

Η Αστυνομία του Λας Βέγκας το διαπίστωσε μέσω… παλιών e-mail της!

Δείγμα dna συνέλεξε η Αστυνομία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο φέρεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βίασε την Κάθριν Μαγιόρκα.

Έπειτα και, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, η υπόθεση έκλεισε για να λάβει χώρα μία νέα ανακάλυψη από την αστυνομία του Λας Βέγκας, κατά την οποία το dna το οποίο συνέλεξε ταιριάζει απόλυτα με αυτό του Πορτογάλου!

Γιατί συνέβη τώρα αυτό; Διότι, σύμφωνα με την “Sun”, οι Αμερικάνοι ανακάλυψαν πρόσφατα στα e-mail τους την συγκεκριμένη απόδειξη, η οποία, όταν ήταν η ώρα να γίνει, τους είχε… διαφύγει!

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχθηκε πως η κοπέλα που είχε κάνει την καταγγελία για τον βιασμό, του είχε πει όντως να σταματήσει όταν πλέον είχαν βρεθεί μόνοι τους σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου την είχε προσκαλέσει, με την Αστυνομία, ωστόσο, να κλείνει την υπόθεση καθώς δεν είχε βρει πειστικά αποδεικτικά στοιχεία για να αποδείξει την ενοχή του Πορτογάλου, ο οποίος χρημάτισε την Κάθριν Μαγιόρκα έτσι ώστε να μην μιλήσει.

Για εκείνη την κίνησή της, η Μαγιόρκα είχε αναφέρει πως απλά ήταν ευάλωτη και ο νομικός της εκπρόσωπος την είχε παροτρύνει να δεχθεί τη συμφωνία με τον Πορτογάλο…

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις