Η τέχνη και νεκρούς ανασταίνει

Η Βενετία μας είναι γνωστή φιλότεχνη!

Εκτός από την μεγάλη αγάπη που έχει στο θέατρο , αγαπάει πολύ και την εικαστική τέχνη! όπως λέει η τέχνη δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο για να μπορεί να αντέχει την καθημερινότητα του , ώστε να πορεύεται στη ζωή του με μεγαλύτερη χαρά και δημιουργικότητα.

Η τέχνη την ίδια την έχει σώσει πολλές φόρες, και μάλιστα πρόσφατα γλίτωσε την ένεση που θα της έκανε ο Αντωνάκης της! Χάρη στον Κλιμτ η Βενετία ξέχασε τον πόνο της και γιατρεύτηκε ως δια  μαγείας. Για πότε σηκώθηκε για πότε ετοίμασε βαλίτσες για την Βιέννη μόνο ένας Θεός το ξέρει. Αν λοιπόν δε νιώθετε καλά , μην απελπίζεστε! Ρίξτε το στην τέχνη και σίγουρα θα νιώσετε πολύ καλύτερα χωρίς επιπλέον δυσάρεστες παρενέργειες!

Συντάκτης 

Η Βενετία Διβινή γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 1951 στη Θεσσαλονίκη όπου ζει έως σήμερα. Σπούδασε στη σχολή Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων Μαραβίδη. Είναι παντρεμένη μισό αιώνα με τον Αντωνάκη της που υπερ-αγαπά και συχνά σατιρίζει την σχέση τους, έχει δυο παιδιά και τρία εγγόνια! Τα τελευταία 12 χρόνια ασχολείται συστηματικά με το θέατρο, όπου ως ερασιτέχνης ηθοποιός ξεδιπλώνει το πηγαίο ταλέντο της! Το μότο της ζωής της είναι ότι θέλει να γίνει καινούριος άνθρωπος, και για αυτό ποτέ δεν σταματάει την εσωτερική και πνευματική αναζήτηση.

Σχετικές δημοσιεύσεις