Τι να θυμηθώ τι να ξεχάσω

Η πολυτάλαντη και πολυπράγμων Βενετία μας, που δεν έχει ησυχία και φυσικά δεν αφήνει ούτε λέξη του Αντωνάκη της, να πέσει κάτω ασχολίαστη , ξανά χτυπά!

Ενθουσιασμένη για τον καινούριο της ρόλο στο θέατρο το ανακοινώνει στον Αντωνάκη της και φυσικά εκείνος μελιστάλαχτος ως συνήθως διερωτάται πως μια γυναικά στην ηλικία της ( η Βενετία φυσικά βγάζει καπνούς) μπορεί να θυμάται ολόκληρο θεατρικό κείμενο. Η απάντηση της Βενετίας για το υπονοούμενο του Αλτσχάιμερ απολαυστική και καυστική!

Συντάκτης 

Η Φωτεινή Κατσάλη γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1975 στην Θεσσαλονίκη όπου ζει έως σήμερα. Είναι συγγραφέας με πέντε τίτλους θεατρικά έργα και κατά καιρούς έχει κάνει πολλές δράσεις για παιδιά (θεατρικές παραστάσεις, θεατρικό παιχνίδι, προφορική δημιουργική γραφή). Σπούδασε εικονοληψία τηλεόρασης και MME, έχει ασχοληθεί επίσης με το σενάριο κόμικς και το σκίτσο. Εχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις και έχει σκηνοθετήσει σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Το μότο της ζωής της είναι, ακολούθησε τα όνειρα σου και γράψε την δική σου ιστορία.

Σχετικές δημοσιεύσεις