Σωτήρης Κούτελης: Το μέλλον του ανήκει!

Πριν λίγο διάστημα κατόρθωσε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, με την εντυπωσιακή παρουσία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων ελληνορωμαϊκής πάλης, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης. Ο παλαιστής του Γ.Ο. Ευόσμου «Μακεδόνες», Σωτήρης Κούτελης, δεν ανέβηκε απλά στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των 53 κιλών αλλά συνδύασε την επιτυχία του με μία άψογη εμφάνιση, αφού κατατρόπωσε τους αντιπάλους του με 8-0, μη χαρίζοντας ούτε ένα πόντο!

Χαρακτηρίστηκε από πολλούς «σούπερ ταλέντο», βρέθηκε στο στόχαστρο και άλλων συλλόγων, μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ, ο ίδιος όμως, παρά το νεαρό της ηλικίας του, επιδεικνύει μία πρωτόγνωρη ωριμότητα, πειθαρχία και προσήλωση στον στόχο, δείγμα των αρχών που πήρε από την οικογένειά του, το άθλημα αλλά και τον προπονητή του, Γιώτη Χεριστανίδη, που όπως τονίζει είναι και ο μέντοράς του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο 13χρονος Σωτήρης, καταφέρνει να συνδυάζει άψογα τον πρωταθλητισμό με τις υψηλές επιδόσεις στο σχολείο, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για παιδιά της ηλικίας του.

Ο νεαρός πρωταθλητής Ελλάδας, Σωτήρης Κούτελης μιλάει στην κάμερα του Life-Events.gr μεταξύ άλλων για την ενασχόλησή του με άθλημα, τον προπονητή του, Γιώτη Χεριστανίδη και το ρόλο που έπαιξε στην επιτυχία του, τη σκληρή δουλειά, ποιος αθλητής αποτελεί πρότυπό του αλλά και το φετινό του στόχο!

Σχετικές δημοσιεύσεις